Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление на задния номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Venci
    Светодиода също може да изгори. Ала да не е другаде проблема?
    Много е възможно и другате да е заровена мършата... лошото е, че мноо мразим да се разпрявам с хардуер и нямам дори мултицет да видя къде прекъсват тоците...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

тва е загубена кауза брат ми на мене ми присветват по дупките и тва за халогена и тва за заключването на задните стъкла и съм ги разглобявал десетина пъти по друга причина и съм изпръскал сигурно половин шише контактшпрей обаче цветомузиката си остава. хич не ги мисли
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Е кво, да му се не види, се скапва там??? И при мен известно време премигваше и после умря окончателно
        Ако е изгорял светодиодът, няма проблем да му запоя нов - ей така, за да е мойто магаре мъжко

Comment

Първоначално публикувано от bass
          Е кво, да му се не види, се скапва там??? И при мен известно време премигваше и после умря окончателно ...
          ми кво бош-ова жвъчка в италянска кошница

Comment

И аз имам същия проблем с бутончето за халогените. Всъщност имам две такива бутончета... едното не задържа в долно положение и си свети, другото работи, но не свети
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
              И аз имам същия проблем с бутончето за халогените. Всъщност имам две такива бутончета... едното не задържа в долно положение и си свети, другото работи, но не свети
              мда мойто последно рещение е хартийка която да го заклинва във включено положение

Comment

Брях, мойто кола си живее собствен живот и тва е
                Снощи като си тръгвах от офиса включвам къси и... уж изгорялата индикация на таблото светва! Пусках, гасих, карах по дупки - свети си абсолютно стабилно, не мига Днес пак свети... (за разлика от копчето на халогените - там няма подобрение ). Ама ще хвана да отворя все пак табълцето - май-малкото да почистя контактите.

Comment

Bass явно има характер - каквото реши това свети.
                  И аз съм на тоя Двата светодиода под таблото за климатроника - за щеката/ маслото/ и за ниво на течност чистачки са на кеф . /И масло и течност има/ палиш - светят , караш си и по някое време гледаш ах не светят . Много често има и обратната ситуация не светят и като им щукне светят .
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Въх мър майко! Че сал аз ли нямам индикация за течността за чистачките??? При мойта модификация почти всичко от чекпанела е изнесено на таблото, ма не е светило досега (а не е като да не съм оставал без течност) Или пък да е загинала ламба...
                    Колега 100letov, как е при теб тая работа (нали си и ти с MY95)?

Comment

Working...
                    X